/ január 7, 2021/ Ajánlások

Villanyszerelés

A villanyszerelés és a villanyszerelői tevékenység bemutatása.

villanyszerelés

Villanyszerelői tevékenység: vállalkozások, lakások és családi házak teljes kőrű villanyszerelését vállalja. Fogyasztásmérő berendezéstől a szerelvényezésig várjuk megkeresésüket. Közel 30 év épületvillamossági kivitelezési tapasztalattal állunk az önök rendelkezésére.

Nagyon fontosnak tartom kiemelni és előre objektíven tisztázni kedves érdeklődővel, hogy kérje el a megbízott vállalkozó alapvégzettségét igazoló dokumentumot, ugyanis az utóbbi időben felszaporodtak a jogosulatlan munkavégzésből adódó hibás, gyenge minőségű kivitelezések. Ami maga után vonzza az ISMÉTELT KOMOLY KÖLTSÉGEN való hibajavításokat. Ezek sokszor nem kizárólag a rossz működést vonzzák maguk után, hanem a KÖZVETLEN ÉLETVESZÉLY okozata is megvalósul. NE KOCKÁZTASSON! 

Lakásvásárlás előtt, vagy után, nem mindegy!

Vásárlás előtt komoly pénzt lehet megtakarítani a villamos hálózat ellenőrzés elvégzésével, vagy meg lehet nyugodni a villamos hálózat megfelelősége miatt.
Tapasztalataink szerint a frissen felújított lakásokban is sok a hiba. Villanyszerelésnél a hibajavítások során sokszor meg kell bontani a falazatot. Ez nem csak poros, koszos, hanem anyagilag is megterhelő! 

Vásárlas után  (felmérés, ajánlatkészítés, kivitelezés)

Egy felmérés keretében feltérképezzük a lakás villamos hálózatát, a betáplálástól egészen a végpontokig. Ilyenkor folyamatos kontaktban vagyunk ügyfeleinkkel, személyesen győződhetnek meg a hibákról. Ezeket a problémákat nem szaknyelven, hanem az ügyfelek által érthetően magyarázzuk el. Egyeztetjük az igényeket, mik azok az igények amiket megrendelőnk szeretne az ingatlanában. Ezek után mind mi, mind az ügyfél tisztába kerül az igényelt műszaki tartalommal, ERRE A MŰSZAKI TARTALOMRA KÜLDÜNK EGY KIVITELEZÉSI ÁRAJÁNLATOT. Az ajánlat elfogadása után egyeztetettet időpontban tudjuk kezdeni a kivitelezési munkálatokat.
Ne bízza a véletlenre!

KÉRJEN AJÁNLATOT!


Bersnág Alajos
egyéni vállalkozó, E.ON-ELMŰ regisztrált és ajánlott villanyszerelő

Mobil: +36 20 208 5858
E-mail: info@villanyora.com
Web: https://villanyora.com/
Telephely: 1041 Budapest, Virág utca 17.